Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016!!!



Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ένωσης (α’ φάση) για την αγων. περιόδου 2015 - 2016. Συγκεκριμένα:


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα χρειαστούν ακόμη τρεις έως τέσσερις (3 - 4) εμβόλιμες Τετάρτες για τη διεξαγωγή αγώνων. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενταχθούν σ’ έναν όμιλο.

Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.

B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Οκτωβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε πέντε (5) ή έξι (6) ομίλους.

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Οκτωβρίου 2015. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνικών Ομάδων (Α’ φάση) της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ συμμετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Football League.
Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Football League θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα χωριστούν και αυτές σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ξεχωριστά.

Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 05 – 06 Σεπτεμβρίου 2015 (α’ φάση).
Οι νικήτριες ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2015 (β’ φάση).

Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2015 (α’ φάση).

Στη γ’ φάση θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της α’ και β’ φάσης Α’ και Β’, Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (ξεχωριστά). Οι αγώνες από τη γ’ φάση μέχρι και τον Τελικό θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιτροπής Κυπέλλου σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Τεχνική Επιτροπή.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των σωματείων που ίδρυσαν ΠΑΕ ή ΤΑΠ και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League ή Football League θα ενταχθούν σε ομίλους στη Δ’ φάση του θεσμού μαζί με τις νικήτριες ομάδες της γ’ φάσης της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα ζευγάρια σ’ όλες τις φάσεις θα προκύπτουν, ύστερα από δημόσια κλήρωση. Όλοι οι αγώνες από την α’ φάση μέχρι την ημιτελική φάση θα είναι νοκ άουτ.

Στην προημιτελική φάση των «8» ομάδων προβλέπεται η παρουσία τουλάχιστον δύο (2) ομάδων από τη Β’ ή τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Στην ημιτελική φάση του θεσμού οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο Τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα επιλέξει η ΕΠΣΜ, ύστερα από σχετική απόφασή του διοικητικού της συμβουλίου.

Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν στην ίδια κατηγορία. ΑΝ, όμως, το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που θα αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, ανεξάρτητα ποια ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στην κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου