Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΝΕ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1



Σαν να βλέπαμε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Λαγκαδά ήταν και το σημερινό (15/11) μέσα στην έδρα των Νέων Επιβατών, όπου και πάλι η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε πάλι 5-6 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι αν δεν μπορείς να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα.Η Δόξα που από το πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι θα το πάρει το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς της νίκης, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Ταΐρη, Τζαφάϊ και Ιβάνοφ.Η Δόξα που αν και προηγήθηκε 0-1 στο σκορ δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και κατέρρευσε και πάλι στο τελευταίο πεντάλεπτο με συνέπεια να δεχθεί δύο απανωτά γκολ και να χάσει αυτό που θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει τους 3 βαθμούς της νίκης.Στο παιχνίδι τώρα η Δόξα προηγήθηκε 0-1 με αυτογκόλ που έβαλαν οι γηπεδούχοι, στο 86' το 1-1 με αυτογκόλ του Σεΐζη και το τελικό 2-1 πραγματοποίησε με ωραίο σουτ ο Γιουλδούρης.Κόκκινη κάρτα για την Δόξα αντίκρισε ο Γραικός στο 90+3'.Έτσι η Δόξα μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΝΕ με 2-1 παρέμεινε στους 22 βαθμούς και πλέον αναζητά κάτι θετικό από το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στον Πεντάλοφο την Τετάρτη 19/11/2014 στις 15:00 μ.μ. με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.Ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα έρθει πολύ δύσκολα καθώς η Δόξα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών των Τζαφάϊ και Γιάννη Σαπάνη αλλά και λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Γραικός στο τέλος του σημερινού αγώνα.

 ΠΑΟΝΕ: Καριοφύλλης, Καμπούρης (63' Τάσσος), Πολιανίδης, Κοκολαντωνάκης, Λημνιός, Μπέντερ, Αρσενίδης (46' Γιουλδούρης), Ματούλας, Παπαποστόλου, Ναλμπάντης (74' Παπαδάμος), Χατζηβασίου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Φωτόπουλος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης (78' Σαραμουρλής), Γραικός, Ι. Σαπάνης, Ταΐρης, Ιβάνοφ, Νάσης, Τζαφάϊ (37' Ψωμαδέλης), Αραμπατζούδης (82' Μ. Σαπάνης), Σταμπουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου