Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σαν σήμερα η Δόξα κατακτούσε την μεγάλη άνοδο στη Γ' Εθνική!!!



Σαν σήμερα (9/6), η Δόξα Πενταλόφου κατέκτησε την μεγάλη και πολυπόθητη άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.Εκείνη την ημέρα η Δόξα σε αγώνα κατάταξης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του Νεστου Χρυσούπολης Καβάλας, κέρδισε στην παράταση και συγκεκριμένα στο 117' την ομάδα των Σερρών τον Ηρακλή Αμμουδιάς με σκόρερ τον Μίλτο Σαπάνη, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Δόξα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων της Δόξας, καθώς από τον Πεντάλοφο τότε είχαν ξεκινήσει 5 λεωφορεία και άλλοι πολλοί που είχαν έρθει με τα Ι.Χ. τους για να στηρίξουν την Δόξα Πενταλόφου που έδινε έναν αγώνα που θα τον χαρακτηρίζαμε έναν "τελικό των τελικών".Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.Τερετίδης από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους κ.Λαζρή και κ.Καραβασίλη επίσης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Παύλος Δημητρίου): Πετρίδης, Σαχπαζίδης, Κωτούλιας(60΄λ.τ. Ηλ. Μαρίγκος), Στεργιάδης, Χατζηγκάεφ, Σιδηρόπουλος(107΄ Ηλ. Γκάλιος), Παναγιωτίδης(82΄ Δημητρόφ), Καρφαρίδας, Δημητρανόπουλος, Ντίνας, Κολοκοτρώνης.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ(Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεΐζης, Μπούτσικας, Γραικός, Καραφυλίδης, Σκέντο, Ιβάνοφ, Σαραμουρλής, Βακουφάρης(120+ Πουμπουρίδης), Αραμπατζούδης, Μ. Σαπάνης.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου