Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Γ’ Εθνική: Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής προς τις ομάδες



Η Επιτροπή των ομάδων της τρίτης κατηγορίας καλεί τα 36 μέλη της να δώσουν το «παρών» την Παρασκευή (6/6) στο κτίριο της ΕΟΕ
Θέλοντας να προασπίσει, σε ειρηνικό πλαίσιο, τα συμφέροντά της για το «πάγωμα» της αναδιάρθρωσης η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄’ Εθνικής καλεί τα μέλη της να δώσουν το «παρών» την Παρασκευή (6/6) στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στο κτίριο της ΕΟΕ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «H Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ Εθνικής καλωσορίζει και τον Αίαντα Σύρου στο γκρουπ των ομάδων που συμπαρατάσσονται με την κίνηση για το πάγωμα της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας και απευθύνει κάλεσμα και στα 36 σωματεία που είναι κοντά μας, να δώσουν το παρών την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο κτίριο της ΕΟΕ στην Λεωφ. Κηφισίας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη προκειμένου να προασπίσουμε (ειρηνικά πάντοτε) τα συμφέροντα των ομάδων μας και του Ελληνικού ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου γενικότερα απέναντι στον εγωισμό και την ηγεμονική συμπεριφορά της τρόικας των κ.κ. Σαρρή, Παπακωνσταντίνου και Τζανόπουλου που δεν μπορούν με το έτσι θέλω να οδηγήσουν τόσους συλλόγους (την μίση ποδοσφαιρική Ελλάδα δηλαδή) σε μαρασμό.
Καλούμε επίσης τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να προασπίσουν έμπρακτα και όχι μόνο με τα λογία, τα συμφέροντα των σωματείων τους και την επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τέλος, τονίζουμε ότι η 6η Ιουνίου είναι μεν κρίσιμη αλλά όχι καταλυτική για το θέμα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους για την δικαίωση των ομάδων μας γιατί έχουμε δίκαια και λογικά αιτήματα που κακώς αγνοούνται από την ηγεσία της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου