Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ


ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00 ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ.

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ,ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΩΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:


Τα πρώτα βήματα ίδρυσης της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ αρχίζει στα τέλη της λήξης του εμφυλίου πολέμου το καλοκαίρι του έτους 1949. Σημαντική ήταν η προσπάθεια των αδερφών Αχιλλέα και Θεμιστοκλή Δήμου του Ευαγγέλου για την δημιουργία αυτής της ομάδας.Βασικός σκοπός, ήταν η δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα έδινε με την παρουσία και την λειτουργία του, μια νέα πνοή στο Θεσπρωτικό και γενικότερα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θεσπρωτικού. Ιδέα που ήταν απόλυτα σύμφωνη με το τότε πνεύμα της εποχής.Από την πρώτη κιόλας ημέρα της δημιουργίας του, κατάφερε να καταπλήξει όλο το φίλαθλο κόσμο, όχι μόνο με την αγωνιστική του παρουσία στα γήπεδα αλλά με το ήθος και την αθλητική συμπεριφορά των πολύ νεαρών τότε αθλητών του.Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη και σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, το γήπεδο ήταν πάντοτε γεμάτο από κόσμο που διψούσε εκείνη την εποχή, για διέξοδο από τα προβλήματα που είχε.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (500 ΘΕΣΕΙΣ):
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:EΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου