Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1



Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Δόξα Πενταλόφου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας "Αθανασία Τσουμελέκα" με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζας,σ' ένα παιχνίδι οπού παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, φαίνονταν πως και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη.


Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν πιο ουσιαστική στις φάσεις από τον ΠΑΣ Πρέβεζας,όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Πανούσης μπλόκαρε τα δυνατά σουτ του Σταμπουλή(12'),Φλαρούντζου(24') και Ιβάνοφ(29').Στο 20ο λεπτό η Δόξα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Βακουφάρη,αλλά ο δεύτερος βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία του,υποδεικνύοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.Στις μόνες φάσεις που κατάφεραν οι γηπεδούχοι να απείλησουν ήταν τα δυο σουτ του Δημουλιά(32',43'),χωρίς όμως να βρουν κάποιο στόχο.Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα,ο ΠΑΣ μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι,δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ και το κατάφερε,όταν στο 51' ο Καταπόδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.


Η Δόξα όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη,και στο 80' μετά από φανταστική μπαλιά που έβγαλε ο Μιχάλης Νάσης στον Μίλτο Σαπάνη,κοντρόλαρε ο ίδιος τη μπάλα με το στήθος και με αριστερό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανούση,γράφοντας έτσι το 1-1 για την Δόξα Πενταλόφου.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Πανούσης, Τσιόκας, Νίκου, Ζήσης, Κίστης, Μπάτσος, Σκαμνέλος, Δημουλιάς, Καταπόδης, Ντέτσικας, Σιδέρης.

ΔΟΞΑ Πενταλόφου (Ηλίας Σαπάνης): Πλάνος, Σεΐζης (71' Σαραμουρλής), Τούσιας, Σαπάνης Ι., Γραικός, Ταΐρης, Σαπάνης Μ., Σταμπουλής, Βακουφάρης (67' Δαλκίδης), Φλαρούντζος (46' Νάσης), Ιβάνοφ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου