Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ


ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠI ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ.

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΓΑΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ:

O Καμπανιακός Χαλάστρας ιδρύθηκε το 1931, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Μακεδονίας με διαρκή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου και με πολλές διακρίσεις καταγεγραμμένες στο ενεργητικό του.Την περίοδο 1975 – 1976 ανήλθε στη Β’ Εθνική και την επόμενη περίοδο 1976 – 1977 έφτασε ένα βήμα πριν το μεγάλο αποκλεισμό του μετέπειτα κυπελλούχου Ελλάδας (1977), Παναθηναϊκό, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 88’ (1-1) στη Χαλάστρα και τελικά έχασε στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1.Στην ιστορική διαδρομή του Καμπανιακού από τις τάξεις του αναδείχτηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν στις επαγγελματικές κατηγορίες και πολλοί απ’ αυτούς αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική.Ξεχώρισαν οι: Ν. Τσίμπος, Γ. Νασιόπουλος, Φ. Κηπουρός, Ι. Ζαπρόπουλος, Χρ. Κελπέκης, Γ. Σίσκος, Στ. Μαντζιούνης, Ν. Ζαπρόπουλος, Στ. Χαχούδης, Ν. Τσιαβδάρης, Στ. Βαγγελόπουλος, Κ. Σιαντρόπουλος, Γ. Λαγκώνας, Μπαϊμάκης, Σκαθαρούδης και Χατζόπουλος.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ:

To Γήπεδο Χαλάστρας Θεσσαλονίκης (χωρητικότητα 1000):

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΠΡΟΓΝΩΣΗ:Καιρός αρκετά νεφελώδης με ελαφρά βροχόπτωση που αργότερα θα γίνει νεφοσκεπής με ελαφρά βροχόπτωση. 10°C έως 16°C.Άνεμοι ασθενείς δυτικοί και στη συνέχεια ασθενείς βορειοδυτικοί έως 2 m/s (2 μποφόρ).
ΑΝΕΜΟI:2 ΜΠΟΦΟΡ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ:ΒΔ
ΥΓΡΑΣΙΑ:55-58%
ΚΑΙΡΟΣ:ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ:Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου