Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΣΑΠΑΝΗ

 
             Ο Ηλίας Σαπάνης με δηλώσεις του στο doxapentalofoumas.blogspot.gr ανέφερε τους στόχους της Δόξας αλλά και την σχέση της με τις άλλες ομάδες .


 Ο  προπονητής της Δόξας μας δήλωσε:

Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος για εμάς και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορα στο πρωτάθλημα την Γ΄Εθνικής που σημαίνει ότι δεν έχουμε παραστάσεις από τέτοιoυ είδους παιχνίδια. Από την μια αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να καταφέρουμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Από την άλλη όμως μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο γιατί έχουμε τον ενθουσιασμό του γεγονότος ότι θα αγωνιστούμε για πρώτη φορα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και μαζί με ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην Α΄Εθνική όπως η Λάρισα, αλλά και με άλλες ιστορικές ομάδες όπως η Κοζάνη, η Καστοριά και άλλες. Σίγουρα θα είναι μια υπόθεση δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι.Έχουμε το ταλέντο σαν ομάδα έτσι ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας.




Το να βλέπω τη Δόξα Πενταλόφου την ομάδα που προτοέπαιξα ποδόσφαιρο, την ομάδα του χωριού μου να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Γ΄εθνικής είναι κάτι που μου δίνει τεράστια ικανοποίηση. Μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλα άλματα τα τελευταία χρόνια και κατάφερε μέσα από αντίξοες συνθήκες, μέσα όμως και από πολύ μεγάλη προσπάθεια, αγώνα και αγάπη από τους ανθρώπους  που την απαρτίζουν να βρεθουν εκμεταλεύομενη βέβαια και την αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων να αγωνίζεται φέτος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής. Σίγουρα για εμάς η συμμετοχή της ομάδας σε αυτό το πρωτάθλημα είναι μια πρόκληση . Το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε με ομάδες όπως η Λάρισα, η Καστοριά, η Κοζάνη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, η Δόξα Κρανούλας και άλλες κάνει το έργο μας αρκετά δύσκολο γιατί μιλάμε για ομάδες που διαθέτουν την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία και διαθέτουν τη δυναμική του κόσμου αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων μιλάμε για ομάδες μεγάλων πόλεων. Από την άλλη εμείς διαθέτουμε τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, αλλά και το ταλέντο, την όρεξη,  την φιλοδοξία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Όπως επίσης την στήριξη και την αγάπη του κόσμου μας προς την ομάδα ο οποίος ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και η συμβολή του είναι καθοριστική πάντα στην πορεία της ομάδας.  



1 σχόλιο: