Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 1-1


Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν η Δόξα Πενταλόφου και ο Άγιος Θωμάς Πρέβεζας στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Πενταλόφου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 7’ ο Ιβάνοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.  Ως το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα καθώς ο τερματοφύλακας Πανούσης πραγματοποιήσε εξαιρετική απέκρουση στο 25΄ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι σε σουτ του Αραμπατζούδη . Στο δεύτερο μέρος η Πρέβεζα ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε, έχοντας καλές στιγμές με τον Σιδέρη στο 78’ όμως ο Λαζαρίδης ήταν αυτός που με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο απο εκείνο το σημείο και μετα η Δόξα προσπάθησε να παρει την νίκη αλλά δε τα κατάφερε.
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεΐζης (81’ Κλαρούτζος), Γαβριηλίδης, Δαλκίδης (64’ Καραφυλλίδης), Παπάς Ι., Ταΐρης, Σαπάνης Μ., Σαραμουρλής, Βακουφάρης (58’ Σταμπουλής), Αραπατσούδης, Ιβάνοφ
ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Μπάτσος, Νίκου, Δήμας Χ., Μάρκος, Δήμας Θ., Λαζαρίδης (90’ Σκαμνέλος), Σιδέρης, Καταπόδης (90+2’ Χουλιάρας), Μπέτσικας, Δημουλιάς (75’ Ζήσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου