Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ!!!

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι πρώτοι σκόρερ σ’ όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία ο Χρήστος Αβραμίδης που αγωνιζόταν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο (22 γκολ), από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία ο Νίκος Λαζαρίδης του Α.Μ.Σ. Νικόπολη (27 γκολ), από τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία ο Ευστάθιος Καρνόπουλος που αγωνιζόταν στον Π.Α.Ο.Κ. Σταυρού (30 γκολ) και από τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία ο Βασίλης Νάκου που αγωνιζόταν στο σωματείο «Αστέρια» (26 γκολ).

Ταυτόχρονα, θα απονείμει τιμητική διάκριση Γεώργιο Τσουκαλίδη, προπονητή της Α.Ε. Ευόσμου, ο οποίος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 οδήγησε το σωματείο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στην κατάκτηση του 53ου κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων και στον προβιβασμό του στη Γ’ Εθνική.

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα που θα ισχύσει εκτός από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία και στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να παραβρεθούν στην κλήρωση.

Η κλήρωση των αγώνων θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της τεχνολογίας LIVE STREAMING από τη νέα τηλεοπτική διαδικτυακή πλατφόρμα της Ένωσης την EPSM.TV. σε συνεργασία με το INSPORT.GR / ORASI TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου