Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Πενταλόφου-Μακεδονικός Λητής 3-2


Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα κέρδισε σήμερα το πρωί στον Πεντάλοφο η τοπική Δόξα, επικρατώντας του συνδημότη Μακεδονικού Λητής με τελικό σκορ 3-2. Οι Πενταλοφίτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι το ήθελαν πολύ το παιχνίδι και από το 37ο λεπτό προηγούνταν ήδη με σκορ 3-0. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος 20χρονου ποδοσφαιριστή, Ηλία Μπρέλλα από την Καρδίτσα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 14' η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρονικίδη πάνω στο Γίλη. Ο νεοαποκτηθέντας Παύλος Γίλης ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα αλλά ο διαιτητής κ.Μιχούλιας έδωσε επανάληψη. Ο ίδιος ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση ευστοχώντας για δεύτερη φορά, κάνοντας έτσι το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 23' συρτή σέντρα του Αβαλιάν από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Καράμπελα και κατέληξε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα (31') ο Παρούσης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Νικολαΐδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά και με την βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα του Μπαμπάτσικου, κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 33' εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (35') κεφαλιά του Σαββίδη έπειτα από εκτέλεση πλαγίου του Πιτσινέλη Κ., ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 37' αντεπίθεση για τους Πενταλόφίτες, ο Γίλης με ωραία κάθετη μπαλιά βγάζει ολομόναχο τετ α τετ στα δεξιά τον Παρούση, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0 για την Δόξα. Σε εκείνο το λεπτό υπήρξε προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι από τον κ.Μιχούλια λόγω μιας μικροέντασης που δημιουργήθηκε στην κερκίδα του γηπέδου από φιλάθλους και των δύο ομάδων. Στο 42' σουτ του Εμμανουηλίδη από πλεονεκτική θέση, ο Μπαμπάτσικος σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 45' δυνατό σουτ του Κωστάνογλου εκτός περιοχής, ο Μπαμπάτσικος αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του. Σκορ ημιχρόνου 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο "ίδιο έργο θεατές", με την Δόξα να δημιουργεί αρκετές φάσεις για ένα μεγαλύτερο σκορ μπροστά στα καρέ του Μπαμπάτσικου (MVP του Μακεδονικού Λητής) αλλά η ομάδα της Λητής ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα και να μειώσει την διαφορά του σκορ. Στο 51' εκτέλεση φάουλ του Παρούση, ο Μπαμπάτσικος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 55' δυνατό σουτ του Παρούση, η μπάλα στα χέρια του Μπαμπάτσικου. Στο 59' πάσα του Γίλη από τα αριστερά στον Εμμανουηλίδη, αυτός έπιασε "χλιαρό" σουτ με αποτέλεσμα ο Μπαμπάτσικος να μπλοκάρει τη μπάλα χωρίς δυσκολία. Στο 62' δυνατό σουτ του Ανδριόπουλου εκτός περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Καράμπελα. Στο 65' εκτέλεση φάουλ του Λιώνη για την Λητή, ο Καράμπελας εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 67' σουτ του Ανδριόπουλου εντός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 70' εκτέλεση φάουλ από τον Δασίλα και κεφαλιά του Λιώνη από κοντά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καράμπελα μειώνοντας το σκορ σε 3-1. Στο 73' πολύ δυνατό σουτ του Χατζηπαρασκευά εκτός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 76' μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την Δόξα να κάνει το 4-1, όταν αρχικά ο Γίλης με ωραία ενέργεια πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα της Λητής, έπιασε δυνατό σουτ με τον Μπαμπάτσικο να αποκρούει ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ από τον Εμμανουηλίδη, ο τερματοφύλακας της Λητής απέκρουσε εκ νέου τη μπάλα. Στο 80' δυνατό σουτ του Γιαννακάκη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπαμπάτσικος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 85' τετ α τετ του Καμπέρι από τα δεξιά, πέρασε και τον Μπαμπάτσικο αλλά το σουτ που επιχείρησε βγήκε ελάχιστα άουτ. Στο 87' δυνατό σουτ του Γίλη μέσα από την περιοχή, ο Μπαμπάτσικος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 90ο λεπτό και σε μία ανύποπτη φάση ο διαιτητής κ.Μιχούλιας σφύριξε πέναλτι υπέρ της Λητής, για χέρι του Τσιτλαχίδη. Ο Ανδριόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-2. Τελευταία καλή φάση για τους Πενταλοφίτες στην τελευταία φάση του αγώνα (94'), όταν ο Παρούσης με ωραία ενέργεια από τα δεξιά πέρασε τον Πιτσινέλη Α., σούταρε από κοντά αλλά ο Μπαμπάτσικος για ακόμη μία φορά απέκρουσε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 3-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29-1-2023 και ώρα 15:30 μ.μ., στο γήπεδο των Αμπελοκήπων (Χόρτο).

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: Γίλης (14' πέν.), Νικολαΐδης (31'), Παρούσης (37'), Λιώνης (70'), Ανδριόπουλος (90' πέν.)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μιχούλιας Μ. (Ζαχαρίας Α. - Μήτσιος Σ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (60' Τσιτλαχίδης), Ζαχαριάδης, Γιάντσιος, Νικολαΐδης, Τσιφούτης (60' Γιαννακάκης), Εμμανουλίδης (82' Παπάζης), Κωστάνογλου (78' Αντωνίου), Καμπέρι, Γίλης, Παρούσης.
Μακεδονικός Λητής (Παύλος Μποΐκογλου): Μπαμπάτσικος, Κούλπας (36' Λιώνης), Μελίσσης (46' Πιτσινέλης Α.), Ανδρονικίδης, Αθανασίου, Σαββίδης, Αβαλιάν, Χατζηπαρασκευάς, Ανδριόπουλος, Γκαντίνος (66' Δασίλας), Πιτσινέλης Κ. (87' Καρατζίβας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου