Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΕΠΣΜ: Οι ημερομηνίες δηλώσεων και έναρξης πρωταθλημάτων και κυπέλλου!!!


 


Συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν υποχρεωτικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν προαιρετικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία των ΠΑΕ συμμετέχουν προαιρετικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων και θα ενταχθούν σε ομίλους κυπέλλου, ανάλογα με την κατηγορία πρωταθλήματος που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 52ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» και στο πρωτάθλημα της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της α’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Α1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση, και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή από τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Α1 και Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση.

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

ΠΗΓΗ: epsm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου