Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «Σταύρος Ρεπανάς»: Όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής!!!



Στο 50ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» της ΕΠΣ Μακεδονίας της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, υποχρεωτικά θα συμμετέχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας της δύναμής της Ένωσης, της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ προαιρετικά μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ οι οποίες λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα Super League 1 και Super League 2 και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας της Ένωσης.

Από την α’ φάση μέχρι την προημιτελική φάση ξεχωριστά θ’ αγωνίζονται οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας, της Α1, της Α’ Ερασ. κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ και ξεχωριστά οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων στην α’ φάση θα χωριστούν σε ομίλους των 3 ή 4 ομάδων, όπου θα συμμετέχουν ξεχωριστά οι ομάδες της Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ και ξεχωριστά οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στην α’ φάση των αγώνων οι ομάδες θα δώσουν τρεις αγώνες και θα προκριθούν στην επόμενη (β’) φάση οι δύο (2) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
Ο κλειδάριθμος των αγώνων σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων θα είναι:
1η αγων.: 3-1, 2-4. 2η αγων.: 1-2, 4-3. 3η αγων.: 2-3, 1-4 και σε ομίλους των τριών ομάδων θα είναι : 1η αγων.: 1-2. 2η αγων.: 2-3. 3η αγων.: 3-1

Οι ομάδες της Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ερασ. ομάδες ΠΑΕ θα αγωνιστούν τα Σαββατοκύριακα: 1η αγων. 19-20/9/20. 2η αγων. 26-27/9/20 και 3η αγων. 3-4/10/20.

Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αγωνιστούν τα Σαββατοκύριακα: 1η αγων. 26-27/9/20. 2η αγων. 3-4/10/20 και 3η αγων. 10-11/10/20.

Οι ομάδες που θα προκριθούν στη β’ φάση απ’ όλες τις κατηγορίες (Α1 – Α’ – Ερασ. ΠΑΕ και Β’ – Γ’) θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και κατόπιν κλήρωσης θα αναμετρηθούν σε αγώνες νοκ άουτ.

Οι ομάδες της Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ερασ. ομάδες ΠΑΕ θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 10-11/10/20 και οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 17-18/10/20.

Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη (γ’) φάση και κατόπιν κλήρωσης θα αναμετρηθούν σε αγώνες νοκ άουτ.

Οι ομάδες της Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ερασ. ομάδες ΠΑΕ θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 17-18/10/20 και οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 24-25/10/20.

Στη δ’ φάση θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της γ’ φάσης και σ’ αυτήν τη φάση θα ενταχθούν και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μαζί με τις ομάδες της Α1, Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και τις ερασιτεχνικές ομάδες ΠΑΕ. Σ’ αυτήν τη φάση συνεχίζουν, ξεχωριστά, και οι νικήτριες ομάδες της Β’ ή της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Στην προημιτελική φάση των «8» ομάδων προβλέπεται η παρουσία τουλάχιστον μίας (1) ομάδας από τη Β’ ή τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Από τη β’ φάση μέχρι και την προημιτελική φάση η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Αν, όμως, το ζεύγος των ομάδων που θα κληρωθεί ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που θα αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, ανεξάρτητα ποια ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στην κλήρωση.
Τα ζευγάρια σ’ όλες τις φάσεις προκύπτουν, ύστερα από δημόσια κλήρωση. Όλοι οι αγώνες από τη β’ φάση μέχρι και την προημιτελική φάση θα είναι νοκ άουτ.

Στην ημιτελική φάση του θεσμού οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο Τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα επιλέξει η ΕΠΣΜ, ύστερα από σχετική απόφασή του διοικητικού της συμβουλίου.

Σ’ όλους τους αγώνες κυπέλλου από την α’ φάση μέχρι τον Τελικό, οι ομάδες της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν και να αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα, στη 18άδα, δύο (2) ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλωμένων ποδοσφαιριστών και ΕΝΑΣ εξ’ αυτών ν’ αγωνίζεται στην 11άδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 1.1.2002 και εντεύθεν. Ο έλεγχος θα γίνεται από το διαιτητή του αγώνα.

Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν έχουν κανένα ηλικιακό περιορισμό, ενώ οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ θα αγωνίζονται σύμφωνα μ’ όσα προβλέπονται στις αντίστοιχες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων τους όπου συμμετέχουν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας και με κάρτα Υγείας εν ισχύ.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινώνεται έγκαιρα και τα σωματεία θα μπορούν να καταθέτουν τυχόν αιτήματά τους τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν από την τέλεση των αγώνων, προκειμένου να εξετάζονται κατά περίπτωση από την αρμόδια Επιτροπή Κυπέλλου. Οποιαδήποτε απόφασή της Ε.Κ. είναι άμεσα εκτελεστή και δεν προσβάλλεται σε κανένα όργανο.

Αιτήματα για αναβολές αγώνων για οποιαδήποτε αιτία ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 50ο Κύπελλο μπορούν να κατατεθούν από τα σωματεία στην Ένωση μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020.

ΠΗΓΗ: epsm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου