Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η Δόξα Πενταλόφου της αγωνιστικής περιόδου 2005-06



Αναμφίβολα μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Δόξας ήταν αυτή της σεζόν 2005-06. Μία ομάδα που αποτελούνταν κατά 95% από παιδιά γηγενείς Πενταλοφίτες και στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής περιόδου (Β' ΕΠΣΜ-Α' όμιλος), κατάφεραν να πανηγυρίσουν την επάνοδο της Δόξας στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά από αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στον Πεντάλοφο στις 4-6-2006 με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και είχε ως αποτέλεσμα η Δόξα να κερδίζει με σκορ 2-1, με δύο προσωπικά τέρματα που είχε πετύχει ο Γιάννης Χρυσοχόου. Προπονητής εκείνης της σεζόν ήταν ο επίσης Πενταλοφίτης Βασίλης Σμήλκος.

Στην παραπάνω φωτογραφία από την εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" διακρίνεται η ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων για την Γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ (19-10-2005, Αστέρας-Δόξα 2-2 κανονική διάρκεια, 3-3 παράταση και 0-3 στα πέναλτι πέρασε στην Δ' φάση η Δόξα).

Όρθιοι από αριστερά: Βελώνης Ηλίας, Σεΐζης Γεώργιος, Σπυρόπουλος Χρήστος, Μάσκας Νικόλαος, Πήλιας Αθανάσιος και Λιθοξόπουλος Φώτιος.
Καθιστοί από αριστερά: Καρκάρης Γεώργιος, Κουριτενλής Παύλος, Παπασωτηρίου Λάζαρος, Κανιώρας Στέφανος και Παλαμάς Δημήτριος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου