Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 0-3



Από το κακό στο χειρότερο πάει η Δόξα Πενταλόφου καθώς γνώρισε άλλη μια ταπεινωτική ήττα από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με σκορ 0-3. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλοί στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και 2(!) δοκάρια μάλιστα, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ καμία προσπάθεια τους σε αντίθεση με τον ΑΟΚ που βγήκε τρεις φορές με αξιώσεις στα καρέ του Ψάρια, πέτυχε την ουσία που ήταν τρία ωραία τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό ο Σίμος απείλησε με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά άουτ. Στο 7' ο Σίμος εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Μάσκας έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο Χατζηπαναγής βρέθηκε σε καλή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα. Οκτώ λεπτά αργότερα (15') ο Γιόφκας έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Σίμο, αυτός έπιασε κατευθείαν το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΚ. Στα καπάκια (16') στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία του ΑΟΚ, ο Παπαοικονόμου πάσαρε στον Τάχατο κι αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ, 0-1. Νέο δοκάρι για την Δόξα στο 26' μετά από κεφαλιά του Μάσκα, η μπάλα βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζηπαναγή. Στο 33' ο Μάσκας βγήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως πήρε βιαστική απόφαση καθώς σούταρε από μακρινή απόσταση και βγήκε η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 36' ο Μπαρντούσι προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να κάνει το 0-2 αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Αθανάσιος απείλησε πρώτος την εστία της Δόξας, όταν στο 47' ο Μπαρντούσι προσπάθησε με σουτ από καλή θέση να νικήσει τον Ψάρια, όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας μπλόκαρε εντυπωσιακά. Στο 52' σουτ του Σίμου από το ύψος της περιοχής, ο Χατζηπαναγής μπλόκαρε σχετικά εύκολα τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (54') ο Μάσκας έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον επερχόμενο Γιόφκα να πιάνει ολομόναχος καρφωτή κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Και εκεί που η Δόξα πίεζε για την ισοφάριση ο ΑΟΚ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 62' πέτυχε και δεύτερο τέρμα με δράστη και πάλι τον Τάχατο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Δόξας και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 64' έγινε και το 0-3 μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής του Παρούση. Έπειτα ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο καθώς όλα είχαν κριθεί από το 65'. Τελευταία καλή φάση για την Δόξα στο 84', όταν ο Γιόφκας πέρασε έναν-έναν τους αμυντικούς του ΑΟΚ, βρέθηκε απέναντι από τον Χατζηπαναγή αλλά το σουτ του πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Τελικό αποτέλεσμα 0-3. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Φοίνικα Πολίχνης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πολίχνης. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6/3/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: Τάχατος (16', 62'), Παρούσης (64')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σίμος (15'), Μάσκας (26')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μολιχιτούδης Σ. (Μπουρής Δ. - Χουζανάς Π.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος): Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σκέμπης Κ., Σαραμουρλής, Τσιτλαχίδης, Πουμπουρίδης (71' Μενεξές), Σκέμπης Ν., Μάσκας, Πρωτόγερος, Σίμος (71' Χωλετσίδης).
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Χατζηπαναγής, Ζήσης, Κουνουπάκης, Τάφα (87' Σάμιος), Φιγκούρι, Μιμηκόπουλος Θ., Μπαρντούσι (85' Τεμέλκος), Καϊμακαμίδης, Τάχατος, Τζαφάϊ (59' Παρούσης), Παπαοικονόμου (72' Μιμηκόπουλος Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου