Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας 3-2



Φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα (3/12) στον Πεντάλοφο, εκεί όπου η τοπική Δόξα κατάφερε με μεγάλη ανατροπή να κερδίσει την Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας με σκορ 3-2. Το παιχνίδι είχε αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, με αλλεπάλληλες ανατροπές και τελική νικήτρια να βρίσκει τελικά την γηπεδούχο Δόξα που στα τελευταία 20 λεπτά είχε τα ψυχικά αποθέματα και με πρωταγωνιστή τον Μάσκα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 σε 3-2. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή φάση στο 8' όταν ο Μπούρτζος εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Στη συνέχεια η Δόξα απείλησε την εστία του Μπογδάνου όταν στο 12' ο Τζιώλης με μια σέντρα-σουτ λίγο έλειψε να πετύχει το 1-0. Έπειτα η ομάδα της Ευαγγελίστριας είχε ένα πολύ καλό 10λεπτο, χάνοντας καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με πρωταγωνιστές τους Ρωμαίο, Αργυρόπουλο και Μπούρτζο. Στο 38' η Δόξα άνοιξε το σκορ, όταν ο Δαλκίδης έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Νίκο Σκέμπη, κι αυτός με ένα σουτ-"βολίδα" νίκησε τον Μπογδάνο, πετυχαίνοντας ίσως ένα από τα καλύτερα φετινά γκολ της Δόξας. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ευαγγελίστριας έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι ανατρέποντας το 1-0 σε 1-2. Αρχικά στο 52' μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας, ο Λάκης με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 κι έπειτα στο 63' από παρόμοιο λάθος στην αμυντική γραμμή, ο Αργυρόπουλος με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 1-2. Ψυχρολουσία στη συνέχεια για τους γηπεδούχους, με τον κόουτς της Δόξας να περνάει, από εκείνο χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα, στην επιθετική γραμμή τον Μάσκα. Στο 67' ο Αργυρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να "καθαρίσει" το παιχνίδι για την Ευαγγελίστρια όμως η κεφαλιά που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Στο 75' ο Σαρίκης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Μάσκας έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ισοφάρισε το σκορ σε 2-2. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις απίστευτα κλασσικές ευκαιρίες για να γίνει το 3-2, δύο με τον Μάσκα και μία με τον Πουμπουρίδη όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας Μπογδάνος είχε "κατεβάσει τα ρολά", κρατώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. Τρία λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά, ο έμπειρος Νίκος Μάσκας και πάλι με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή για την Δόξα αυτή τη φορά σε 3-2. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Νίκος Σκέμπης έδωσε συρτή πάσα από τα αριστερά στον Μάσκα, αυτός όμως δεν μπόρεσε να κάνει το χατ-τρικ καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Μπογδάνου. Τελικό αποτέλεσμα 3-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Χαλκηδόνας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 5/12/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Π.Α.Ε. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: Σκέμπης Ν. (38'), Λάκης (52'), Αργυρόπουλος (63'), Μάσκας (75', 87')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης (Πάτρας - Νικολαΐδης)
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης Κ., Μάσκας, Τσιφούτης, Πρωτόγερος (63' Πουμπουρίδης), Σαραμουρλής, Δαλκίδης, Σκέμπης Ν., Σίμος (90' Χωλετσίδης).
Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας: Μπογδάνος, Αρβανιτίδης, Λάκης, Κέντρος (89' Κώνστας), Κατζικάς, Παυλίδης, Ρωμαίος, Αργυρόπουλος, Ζιώγος, Μπούρτζος, Ζαβρακλής (59' Παπαχρήστου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου