Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Φοίνικας Πολίχνης 0-2



Δεύτερη σερί ήττα και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα γνώρισε η Δόξα Πενταλόφου από την σκληροτράχηλη ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης με τελικό σκορ 0-2. Το παιχνίδι αν μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ήταν ένας διαρκείς μονόλογος των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας για αρκετή ώρα στα πόδια τους, δημιουργώντας πάρα πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Ψάρια, ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν αρκετά καλός. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φοίνικας απείλησε πρώτος, όταν μόλις στο 2' ο Βαχανελίδης από το ύψος της περιοχής έπιασε δυνατό σουτ, ο Ψάριας όμως το απέκρουσε. Στο 8ο λεπτό και πάλι ο Βαχανελίδης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, έπιασε σουτ "βολίδα", το οποίο χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψάρια και στην επαναφορά ο Καμενίδης ολομόναχος έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ. Έπειτα η Δόξα είχε ένα καλό 20λεπτο που πίεζε τον Φοίνικα και στο 26ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν ο αρχηγός της Σαρίκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Γιόφκας έπιασε καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι καθώς σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σγουρομάλη. Στη συνέχεια ο Φοίνικας απειλούσε ασφυκτικά την Δόξα, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Βαχανελίδη, Καμενίδη, Λαφτσίδη και Ξανθόπουλο, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί δυνατό σουτ στο 35' και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο "ίδιο έργο θεατές" και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Πολίχνης να προσπαθεί "με νύχια και με δόντια" να ανοίξει το σκορ αλλά τόσο η άμυνα της Δόξας όσο και ο Ψάριας δεν άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό. Στο 73' όπως και στον Άγιο Αθανάσιο την περασμένη αγωνιστική, έτσι και σήμερα έγινε το 0-1 για τον Φοίνικα, μετά από αδράνεια των αμυντικών της Δόξας, ο έμπειρος Μανώλης Λαφτσίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 86' ο Σίμος εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Δαλκίδης έπιασε δυνατή κεφαλιά με τον Σγουρομάλη να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ, το οποίο πέρασε μετά ανεκμετάλλευτο. Στο 90' του αγώνα ο Γιάννης Βαχανελίδης έβαλε κι αυτός την δική του "σφραγίδα" στο παιχνίδι καθώς με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Ψάρια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 για τον Φοίνικα Πολίχνης, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ισόβαθμος με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Κορυφαίοι του παιχνιδιού, από την Δόξα ήταν οι: Ψάριας, Σαρίκης, Σκέμπης Ν., Μενεξές και Γιόφκας ενώ από τον Φοίνικα ξεχώρισαν οι: Λαφτσίδης, Ξανθόπουλος, Βαχανελίδης και Καμενίδης. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Καλοχωρίου (Νέο). Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 14/11/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Λαφτσίδης Μ. (73'), Βαχανελίδης Ι. (90')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Βαχανελίδης Ι. (8'), Γιόφκας Τ. (26'), Ξανθόπουλος Χ. (35')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγγελάκης Α. (Πάτρας Π. - Τοροσιάδης Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τόλης Δημήτριος
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας Κ., Σαρίκης Β., Τζιώλης Β., Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Δαλκίδης Θ., Πρωτόγερος Π. (85' Χωλετσίδης Χ.), Τσιφούτης Α., Γιόφκας Τ., Πουμπουρίδης Γ., Μενεξές Δ. (63' Σίμος Δ.).
Φοίνικας Πολίχνης: Σγουρομάλης Π., Ατματζίδης Α., Εγγλέζος Κ., Παπαδόπουλος Γ., Μαυροκεφαλίδης Χ., Ακριτίδης Β., Λαφτσίδης Μ. (88' Χαραλαμπίδης Τ.), Νικολαΐδης Γ., Ξανθόπουλος Χ. (90' Κρόκος Π.), Βαχανελίδης Ι., Καμενίδης Σ. (85' Δαμιανίδης Χ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου