Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Δόξα Πενταλόφου-Εθνικός Μετεώρων 0-3



Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα στην δική της έδρα γνώρισε η Δόξα Πενταλόφου σήμερα (8/10) το πρωί από την ομάδα του Εθνικού Μετεώρων με τελικό σκορ 0-3. Ένα σκορ το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η Δόξα δεν υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τον Εθνικό που αν και δεν δημιούργησε κάτι σπουδαίο στα αντίπαλα καρέ, κατάφερε με τρεις αντεπιθέσεις να πετύχει τρία τέρματα. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε πολύ δυνατός αέρας, κάτι το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τις δύο ομάδες στο παιχνίδι τους. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 17' είδαμε την πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Δόξας, όταν ο Σίμος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα τελικά να περνάει λίγο άουτ από την εστία του Σαπρανίδη. Εφτά λεπτά αργότερα (24') ο Τζιώλης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Δαλκίδης έπιασε "χλιαρή" κεφαλιά η οποία πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαπρανίδη. Στο 40ο λεπτό ο Εθνικός καταφέρνει και με κόντρα τον αέρα να ανοίξει το σκορ, με ωραίο γυριστό σουτ του Ιορδανίδη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και με κόντρα τον αέρα τώρα να τον έχει η Δόξα, ο Εθνικός το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα που του έδωσαν μια νίκη-θρίαμβο μέσα στον Πεντάλοφο. Αρχικά στο 59' ο Τούσα με ένα σχετικά αδύναμο πλασέ έκανε το 0-2 και στο 77' μετά από τραγικό λάθος του Σαρίκη και του τερματοφύλακα Ψάρια, ο δεύτερος έκανε λάθος διώξιμο της μπάλας, κόντραρε πάνω στον Μυλιόρδο και στη συνέχεια κατέληξε "βασανιστικά" στην εστία της Δόξας, διαμορφώνοντας το σκορ σε 0-3. Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης δημιουργήθηκαν επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ.Γιαννακός να βγάλει από την τσέπη του τρεις κόκκινες κάρτες, δύο για την Δόξα και μία για τον Εθνικό. Από την Δόξα αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι δύο αμυντικοί Δαλκίδης και Μάσκας ενώ για τον Εθνικό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο αρχηγός της ομάδος Α. Γκροπάι. Τελικό αποτέλεσμα 0-3. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τις Ελπίδες Χαλάστρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας (Καμπανιακού). Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 10/10/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: Ιορδανίδης (40'), Τούσα (59'), Μυλιόρδος (77')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Γκροπάι Α. (89'), Δαλκίδης (89'), Μάσκας (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός (Μποζατζίδης - Πάνου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπούρος Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης (80' Σκέμπης Κ.), Τζιώλης, Δαλκίδης, Μάσκας, Τσαμασλίδης, Πρωτόγερος (73' Τσιφούτης), Σίμος (61' Σαραμουρλής), Πουμπουρίδης, Σκέμπης Ν., Παροτσίδης (65' Τσιτλαχίδης).
Εθνικός Μετεώρων: Σαπρανίδης, Νοτάκης, Γκροπάι Μ. (88' Κελνικόλας), Ζαχαρίκος, Πάσχος Κ., Γκροπάι Α., Ιορδανίδης (75' Μυλιόρδος), Παπαγιαννίδης, Κατεμίδης, Σιάλης (46' Χατζηγεωργιάδης), Τούσα (81' Τσιούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου