Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ: Κεραυνός Ωραιοκάστρου-Δόξα Πενταλόφου 1-1 κ.δ. & παρ., πεν. 8-7



Στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, καθώς κέρδισε την Δόξα Πενταλόφου στο τοπικό ντέρμπι με τελικό σκορ 8-7, αποκλείοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την φιλοξενούμενη ομάδα από τον θεσμό του Κυπέλλου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά συναρπαστικό βγάζοντας πάθος και δύναμη όμως ο Κεραυνός και η Δόξα έλυσαν τις διαφορές τους από τα έντεκα μέτρα. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πέρα από το γκολ που πέτυχε πρώτη, θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αν ευστοχούσε σε κάποια από τις πάρα πολλές κλασσικές ευκαιρίες που τις δόθηκαν. Στο 17' μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά του έμπειρου Νίκου Σκέμπη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μητακίδη και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Δόξα, 0-1. Μεγάλη ευκαιρία στο 29' για την Δόξα, όταν και πάλι ο Νίκος Σκέμπης πέρασε όλη την άμυνα του Κεραυνού, έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Μητακίδης εκτινάχτηκε στο Γ' της εστίας του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός μπήκε με άλλη ψυχολογία στο παιχνίδι και στο 58' κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με ένα πολύ δυνατό σουτ του Θεοχαράκη. Στο 62' ο Κεραυνός μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εξαδάκτυλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 66' τεράστια χαμένη ευκαιρία έχασε ο Τσιφούτης να κάνει το 1-2, όταν δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή του Κεραυνού, ο προαναφερθείς έπιασε αδύναμο σουτ με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Κεραυνού να απομακρύνουν τη μπάλα. Νέα μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 73' όταν ο Νίκος Σκέμπης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο επερχόμενος Παροτσίδης έπιασε ανενόχλητος καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πάνω στο σώμα του Μητακίδη. Τελικό αποτέλεσμα κανονική διάρκειας 1-1.

Στο πρώτο 15λεπτο της παράτασης η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όντας και με παίκτη παραπάνω, απειλούσε συνεχώς τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως ουσία. Αντίθετα ο Κεραυνός έβγαινε με αρκετές αξιώσεις στις αντεπιθέσεις και σε μία απ' αυτές λίγο έλειψε να κάνει το 2-1, όταν στο 102' ο Μαρίνης έπιασε εκτός μεγάλης περιοχής ένα σουτ-βολίδα, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Στο δεύτερο μέρος και στο 116' οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ, όταν δημιουργήθηκε αναστάτωση στην άμυνα της Δόξας, ο Χάψας με ένα δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ψάρια που μπλόκαρε στη συνέχεια τη μπάλα. Τέλος και στην ημίωρη παράταση, το σκορ στο 1-1 και ξεκινάει η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:
0-1 ο Τζιώλης, 1-1 ο Κεραυνός, 1-2 ο Σκέμπης Ν., 2-2 ο Κεραυνός, 2-3 ο Σαραμουρλής, 3-3 ο Κεραυνός, 3-4 ο Μάσκας, 4-4 ο Κεραυνός, 4-5 ο Παροτσίδης, 5-5 ο Κεραυνός, 5-6 ο Πρωτόγερος, 6-6 ο Κεραυνός, 6-7 ο Σίμος, 7-7 ο Κεραυνός, Χαμένο πέναλτι του Σκέμπη Κ. και 8-7 ο Κεραυνός που περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ.

Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με αντίπαλο τον ΑΜΣ Νικόπολη, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12/9/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1 κ.δ. & παρ., 8-7 στα πέναλτι
ΣΚΟΡΕΡ: Σκέμπης Ν. (17'), Θεοχαράκης (58')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Εξαδάκτυλος (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παλιούρας (Αλμπανίδου - Παντεκίδης)
Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Μητακίδης, Θεοχαράκης, Αδαλοζίδης (46' Εξαδάκτυλος), Τσάτσας, Γιάννης, Γκουτζαμάνης (46' Μαρίνης), Μίλκας, Χάψας (118' Παναρίτι), Λαζαρίδης, Καραντασιάδης (73' Ιατρούδης), Λιοτήρης.
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης (68' Τσιτλαχίδης), Τζιώλης, Σκέμπης Κ., Μάσκας, Σαραμουρλής, Σκέμπης Ν., Σίμος, Γιόφκας (118' Πρωτόγερος), Τσιφούτης (86' Βασιλειάδης), Παροτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου