Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Σ' ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε μέσα στον Άγιο Αθανάσιο από τον τοπικό ΑΟΚ με τελικό σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο η φιλουξενούμενη Δόξα ήταν αυτή που απείλησε την εστία του ΑΟΚ, όταν στο 14' ο Μίλτος Σαπάνης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Χατζόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν Φιγκούρι μέσα από την μικρή περιοχή εκμεταλέυτηκε το αμυντικό λάθος της Δόξας και με ένα σουτ κεραυνό έκανε το 1-0. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έιχε μια ελαφρά υπεροχή στο παιχνίδι, χωρίς όμως να δημιουργήσει μια αξιόλογη τελική προσπάθεια. Αντίθετα ο ΑΟΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 60ο λεπτό όταν ο Κωνσταντινίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Λαφτσίδη, ο τελευταίος βρισκόμενος τετ α τετ με τον Ψάρια έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 78ο λεπτό η Δόξα ήταν αυτή που έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν μετά από αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα του ΑΟΚ, ο Μάσκας έπιασε δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα εν συνεχεία βρίσκει στο πόδι του Γιάννη Σαπάνη και αυτός με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Χατζόπουλου. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 85' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανώλη Λαφτσίδη. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 14/3/2017 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Φιγκούρι (16'), Λαφτσίδης Μ. (85' πεν.)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παλαιολόγου (Στάγκος - Δεμερτζής)
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Χατζόπουλος, Τάφα, Κουνουπάκης, Φιγκούρι, Αβράαμ, Βέλιος, Λαφτσίδης Μ. (86' Σάμιος), Χατζημιχαήλ, Μιμηκόπουλος Θ., Μπούκας (89' Μιμηκόπουλος Γ.), Κωνσταντινίδης (71' Φαγάς).
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Τσιτλαχίδης (80' Σαραμουρλής), Γιόφκας, Σκέμπης, Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φλαρούντζος (71' Σημαιοφορίδης), Φούκας, Κιθαρίδης (56' Τσιφούτης Αθ.), Σαπάνης Μ., Μάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου