Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Αστέρας Αμπελοκήπων-Δόξα Πενταλόφου 1-2



Επιτέλους νίκη για την Δόξα Πενταλόφου, η οποία μετά από 7 αγωνιστικές και συγκεκριμένα από το ματς μέσα στη Γέφυρα, κατάφερε να πανηγυρίσει μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αλλά άπειρο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Αμπελοκήπων. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Χατζημιμίκου. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα στο 23', όταν μετά από αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Αστέρα, αρχικά ο Φούκας έκανε το σουτ, η μπάλα διώχνεται πάνω απ' τη γραμμή και στη συνέχεια νέο σουτ του Μάσκα απέκρουσε ενστικτωδώς ο Χατζημιμίκος. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα είχε ακόμη δύο καλές φάσεις για γκολ αλλά το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο ψυχωμένα στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 48' με τον Λαδέα. Φτάνουμε στο 66ο λεπτό όταν η Δόξα κερδίζει φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάσκας και αυτός με ωραίο χτύπημα έστειλε τη μπάλα απευθείας στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 έχασε στο 72' ο Φλαρούντζος για την Δόξα. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας κερδίζει πέναλτι από ανατροπή του Χρήστου Τσιφούτη. Ο Αρμάντο Μπαλία ανέλαβε την εκτέλεση και με ήρεμο πλασέ ισοφάρισε το σκορ για τον Αστέρα σε 1-1. Η Δόξα όμως δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη και στο 87ο λεπτό, ο Μάσκας εκτελεί και πάλι φάουλ σε καλή θέση, η μπάλα βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χατζημιμίκου και στην επαναφορά ο Φούκας με κεφαλιά σε άδεια εστία, έβαλε ξανά την Δόξα μπροστά στο σκορ. Τελικό σκορ 1-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 13/12/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (66'), Μπαλία (83' πεν.), Φούκας (87')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τσακιρίδης (Νικολόπουλος - Ξενιτόπουλος)
Αστέρας Αμπελοκήπων (Βαγγέλης Θωμαΐδης): Χατζημιμίκος Γ., Χασβαράνι Αρμ., Καρυπίδης Ι., Τοτονίδης Λ., Πίτσιος Α., Μαυρουδάκης Α. (82' Γρηγοριάδης Ι.), Νικολαΐδης Β., Μπαλία Αρμ., Λάζος Δ., Λαδέας Γ. (70' Κίτσιος Α.), Μανγκασαρίδης Π. (70' Ακριτίδης Κ.).
Δόξα Πενταλόφου (Κώστας Λαμπάδας): Ψάριας, Πουμπουρίδης (33' Μενεξές), Γιόφκας, Τσιφούτης Χ., Σαπάνης Ι., Σταματάκης, Φούκας, Μάσκας, Φλαρούντζος, Τσιφούτης Αθ. (76' Κιθαρίδης), Τζιώλης (61' Σημαιοφορίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου