Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Αναγέννηση Χαλκηδόνας 0-0



"Λευκή" ισοπαλία είχαμε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, εκεί όπου η Δόξα Πενταλόφου και η Αναγέννηση Χαλκηδόνας "κόλλησαν" στο 0-0. Να πούμε ότι η Δόξα είχε παραταχθεί στο παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί παίκτες της ομάδος, οι οποίοι να τονίσουμε πως τα πήγαν πολύ καλά στο ματς, παίζοντας πειθαρχημένα και με τη μπάλα κάτω και απ' ότι φαίνεται αξίζουν πολλοί από αυτούς να βρίσκονται μέσα στην ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό ως προς την τελική προσπάθεια. Μερικές καλές φάσεις για την Δόξα ήταν στο 28' όταν μετά από κόρνερ, ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε τη κεφαλιά, η μπάλα στη συνέχεια ήταν μέσα στη μικρή περιοχή με αρκετούς παίκτες της Δόξας να μη μπορούν μέσ' την αναμπουμπούλα να τη στείλουν στα δίχτυα της Χαλκηδόνας. Στο 34' ο αρχηγός της Δόξας Σαρίκης έβγαλε πολύ καλή συρτή σέντρα από τη δεξιά πλευρά, με τη μπάλα να περνάει εντελώς ανεκμετάλλευτη και να καταλήγει άουτ. Η Αναγέννηση είχε μια καλή ευκαιρία στο 38' όταν ο Τανταλίδης έπιασε καλό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Ψάρια. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκηδόνα ήταν αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 55' ο Ταρταμπούκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιάννης Σαπάνης με κεφαλιά έδωσε πάλι τη μπάλα στον Ταρταμπούκα, ο οποίος έβγαλε νέα σέντρα, με την τροχιά της μπάλας να βρίσκει αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι της Δόξας, στη συνέχεια στη πλάτη του Ψάρια και τελικώς να καταλήγει σε κόρνερ. Μετά από εκείνο το λεπτό και ως το τέλος του αγώνα η Δόξα είχε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Χαλκηδόνας αλλά το 0-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Βαθυλάκκου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 22/11/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 0-0
ΔΟΚΑΡΙ: Ταρταμπούκας (55')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χανίδης (Τοροσιάδης - Γεωργόπουλος)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαρίκης (86' Κύρου), Γιόφκας, Σαπάνης, Σκέμπης, Σταματάκης, Πρωτόγερος (72' Φούκας), Σίμος, Φλαρούντζος, Τζιώλης, Κιθαρίδης (61' Μενεξές).
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Στέφανος Δημητριάδης): Κατρατσέας, Μανάκης, Μερακλής, Παπαεμμανουήλ, Παπαδημητρίου, Ταρταμπούκας (70' Κεσελίδης), Τανταλίδης, Γάκης (46' Κούσας), Καρέτζος (53' Ρίτε), Μανίκος, Θαμνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου