Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη Μεσημερίου-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Την γνώρισε η Δόξα Πενταλόφου χθες(12/9), εκτός έδρας από την Νίκη Μεσημερίου με σκορ 2-0. Η Νίκη Μεσημερίου έδειξε από τα πρώτα ότι είναι πιο ανώτερη ομάδα από την Δόξα Πενταλόφου κι αυτό φάνηκε ακόμη και όταν έμεινε με 9 παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ο Αθανασιάδης με πλασέ έκανε το 1-0 για το Μεσημέρι. Στο 25' η Νίκη Μεσημερίου μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσίλη. Έπειτα η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας ένα καλό δεκάλεπτο αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, στο 44ο λεπτό Νίκη Μεσημερίου διπλασιάζει τα τέρματα της με σκόρερ τον Καρολίδη. Σκορ ημιχρόνου 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Μεσημερίου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 48' με τον Μπαλασά. Τρία λεπτά αργότερα η Νίκη μένει με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής αυτή τη φορά του Αθανασιάδη. Μετά κι από αυτή την αποβολή η Δόξα προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι καλό αλλά η Νίκη Μεσημερίου έχοντας μείνει με 9 παίκτες, κλείστηκε πολύ καλά στην άμυνα της και έως το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι το ενδιαφέρον. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/9/2015 στο γήπεδο Πενταλόφου. Η ώρα του παιχνιδιού θα οριστεί την Τρίτη (15/9) από την ΕΠΣΜ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Νίκη Μεσημερίου (Ανδρέας Καρανάσιος): Θέμελης, Μπακαρόπουλος, Μυλωνάς, Δάλλας Ν. , Κύρκος, Δάλλας Γ. (83’ Αγγελάκης Κ.), Αγγελάκης Γ. (70’ Κώστας), Καρολίδης, Αθανασιάδης, Μπαλασάς (88’ Βουλγαράκης), Τσίλης.

Δόξα Πενταλόφου (Ανέστης Τσόμπανος): Καλαμπόκας, Σεϊζης, Λιθοξόπουλος (67' Τσομπάνης), Σαραμουρλής, Μάσκας, Καρκάρης, Τσιφούτης Αθ., Φαρμακομίτης (46’ Πασχαλίδης), Γιαννακόπουλος, Ελευθερίου, Πουμπουρίδης (46’ Τζιώλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου