Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Β' ΦΑΣΗ PLAY OFF Α1: Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Θερμαϊκός Θέρμης 1-0



Την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που επικράτησε με 1-0 του Θερμαϊκού Θέρμης στο 92ο λεπτό, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Κάρτας, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.Αν και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά συντηρητικά στο γήπεδο και έπαιξαν με σφιχτές άμυνες, εκεί που όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στην παράταση, στο 92ο λεπτό σε ένα αρχικό σουτ έξω από την περιοχή του Θερμαϊκού και την μπάλα να βρίσκει στο τείχος, στη συνέχεια αυτή στρώθηκε στα πόδια του Κάρτα, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με ένα σουτ "φωτοβολίδα" την έστειλα στα δίχτυα του Παλαβράκη, δίνοντας το έναυσμα να ξεσπάσουν έξαλλοι πανηγυρισμοί για την τεράστια και ιστορική αυτή νίκη!
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο από το 80', όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, για λογαριασμό του Θερμαϊκού Θέρμης ο Παπαδόπουλος. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να "τρέξουν" περισσότερο και να εκμεταλλευθούν την αριθμητική τους υπεροχή, κάτι που τελικά κατάφεραν στις καθυστερήσεις. Μετά την επίτευξη του γκολ και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στον πάγκο του Αγγελοχωρίου, ο διαιτητής απέβαλλε από τον πάγκο τον αναπληρωματικό γκολκίπερ του Κεραυνού, Παπαδόπουλο.
Η αντίθεση των συναισθημάτων ήταν φανερή μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, καθώς από τη μία επικρατούσε η χαρά και η πανηγυρισμοί της πρόκρισης στα μπαράζ ανόδου και από την άλλη η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου του Θερμαϊκού Θέρμης, που κάπου εδώ τελειώνει το φετινό του "ταξίδι", παρά το γεγονός ότι στη σημερινή αναμέτρηση πάλεψε, ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες.
Διαιτησία: Ι. Παπαδόπουλος (Λ. Δημητριάδης, Νατσιόπουλος)
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Παπαγγελής
Παρατηρητής: Δημ. Βατσικούρας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κεραυνός Αγγελοχωρίου: (Γ. Αμανατίδης - Β. Λευθερούδης) Μαλαμής, Δοκλοδήμος (94' Παντοσίτης), Μαραμπαϊδης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, Μπαλασάς (72' Τσίλης), Ρεσούλι, Γεροθανάσης (93' Πελεβάνης), Κατιανός, Λεσάι. 
Θερμαϊκός Θέρμης: (Κ. Γιότκος) Παλαβράκης, Αχαλινόπουλος, Μέτσιος, Κολώνης, Φάκας, Παπαδόπουλος, Τρόκας, Μαυρομάτης (60' Βοσνιάδης), Τσόχας, Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης.
ΠΗΓΗ: PAMEBALA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου