Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Σαπάνης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να μειώσουμε την διαφορά»



Ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια Σίνδου, ο προπονητής της Δόξας Πενταλόφου Ηλίας Σαπάνης. Ο coach της Δόξας δήλωσε μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του ενώ στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτούς που δίνουν την λύση από τον πάγκο.
«Μετά από πολύ καιρό κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και ειδικά αυτό το διάστημα όπου έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, έρχονται παιδιά από τον πάγκο και τα δίνουν όλα ώστε να μην φαίνονται οι απουσίες μας. Αν και έχουμε απομακρυνθεί αρκετά από τις πρώτες θέσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να μειώσουμε την διαφορά. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στα οποία ήμασταν καλύτεροι και αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Παρά τα προβλήματα των τραυματισμών, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».
Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική, η Δόξα Πενταλόφου έχει το ρεπό της και παράλληλα μια καλή ευκαιρία να κερδίσει χρόνο σχετικά με τους τραυματισμούς παικτών, οι οποίοι θα έχουν χρόνο μπροστά τους να αποθεραπευτούν.
Ρεπορτάζ:Σταύρος Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου