Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣΜ:Τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1!!!



Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συμμετέχουν δεκαεννέα (19) ομάδες οι οποίες εντάσσονται σ’ έναν όμιλο.
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ακολουθούν οι αγώνες play offς και play outs, για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας και τη γνωστοποίηση των ομάδων που θα υποβιβαστούν.
Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και συμμετέχει στους αγώνες για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2015 – 2016. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η, 3η και 4η θέση θα αγωνιστούν στα play offs για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας της κατηγορίας. Στην α’ φάση θα αναμετρηθεί το ζευγάρι 3 – 4 σε νοκ άουτ αγώνα και στη β’ φάση η ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση θα υποδεχτεί στην έδρα της τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού 3 – 4. Σε περίπτωση που θα νικήσει η φιλοξενούμενη ομάδα θα διεξαχθεί ακόμη ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί δευτεραθλήτρια και θα συμμετέχει στους αγώνες για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2015 – 2016. 
Θα υποβιβαστούν στην Α’ κατηγορία συνολικά έξι ομάδες (6) ομάδες. Οι δύο (2) τελευταίες ομάδες που θα καταλάβουν τη 19η και 18η θέση υποβιβάζονται απ’ ευθείας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου και ακόμη τέσσερις (4) με τη διαδικασία των play outs όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν από τη 10η έως τη 17η θέση και θα σχηματίσουν τα ζευγάρια 10 - 17, 11 – 16, 12 – 15 και 13 – 14 (διπλό πλεονέκτημα οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 10η , 11η, 12η και 13η θέση). 
Οι νικήτριες ομάδες παραμένουν στην κατηγορία και όσες ηττηθούν θα υποβιβαστούν. Σε περίπτωση που θα νικήσει μία ή περισσότερες από τις φιλοξενούμενες ομάδες, τότε θα οριστούν ένας ή περισσότεροι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα και όσες ομάδες ηττηθούν θα υποβιβαστούν στην Α’ κατηγορία.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ολοκληρωθεί ύστερα από τη διεξαγωγή τριάντα οκτώ (38) αγωνιστικών. 
Για την ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και θα χρειαστούν ακόμη πέντε (5) τουλάχιστον εμβόλιμες Τετάρτες για τη διεξαγωγή αγώνων, οι οποίες όπως έχουν προγραμματιστεί θα είναι οι: 17 Σεπτεμβρίου 2014, 1, 15 και 29 Οκτωβρίου 2014 και η 12 Νοεμβρίου 2014. 
Αν χρειαστεί οι ομάδες να αγωνιστούν κι άλλες εμβόλιμες Τετάρτες, λόγω εκτάκτων γεγονότων ή συνεχών αναβολών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τότε αυτές είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την 25 Φεβρουαρίου 2015 και την 1 Απριλίου 2015 ή όποιες άλλες ημερομηνίες αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΣΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου