Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Όλυμπος Κέρκυρας - Δόξα Πενταλόφου 1-3



Τρίτη συνεχόμενη νίκη με ανατροπή αυτή τη φορά για τη Δόξα Πενταλόφου,όπου κέρδισε με 1-3 στο Γήπεδο Καλλιθέας Καναλίων την ομάδα του Όλυμπου Κέρκυρας.Η ομάδα των Φαιάκων ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό,όταν μετά από ένα λάθος που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας,ο Γαστεράτος με πλασέ έκανε το 1-0.


Η Δόξα όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη και έντεκα λεπτά αργότερα στο 16' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από ένα φαουλ που εκτέλεσε ο Μίλτος Σαπάνης.Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τη Δόξα να είναι πιο καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα και επιπλέον να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.


Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό είχαμε την ολική ανατροπή για τη Δόξα,όταν και πάλι ο Μίλτος ο Σαπάνης για δεύτερη φορά σκόραρε από τα έντεκα μέτρα της εστίας του Βάρελη,με αποτέλεσμα να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με την φανέλα της Δόξας ο Μιχάλης Νάσης. 

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Βάρελης, Νικόπουλος, Βάγιας (85΄ Βλάχος), Βασιλάκης, Κουρής, Μπακοχρήστος, Κροκίδης, Βλάσσης (70΄ Πανδής), Γαστεράτος, Κούδας (46΄ Μπούας), Ρωμαντζάς
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Καραφυλίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Γκρίλλας (63΄ Πουμπουρίδης), Σταμπουλής, Φλαρούντζος (14΄ Βακούφαρης), Νάσης, Σαπάνης Μ. (80΄ Σαραμουρλής)
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:www.corfucorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου