Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ηλίας Σαπάνης στο «Μ»: «Για θετικό αποτέλεσμα στη Χαλάστρα»



Με προφανή στόχο την συνέχιση του αήττητου για μια ακόμη αγωνιστική προετοιμάζεται η Δόξα Πενταλόφου για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Καμπανιακό. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία ελέω... Τηλυκράτη και Κυπέλλου με την αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας να είναι δεδομένη εξαιτίας και της πολύ καλής εικόνας που έδειξε στα φιλικά στο διάστημα της διακοπής.

«Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Κρανούλα, και παρά το γεγονός πως θεωρητικά η διακοπή θα μας έκανε κακό, εν τούτοις με τα φιλικά που δώσαμε κόντρα σε Αγιονέρι και Αιγινιακό καταφέραμε να κρατήσουμε την σοβαρότητα και την αγωνιστική μας πειθαρχία», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Σαπάνης στο «Μ» για να προσθέσει όσον αφορά το κυριακάτικο ματς με τον Καμπανιακό:

«Είναι ένα ντέρμπι. Ο Καμπανιακός διαθέτει σαφέστατα μια πολύ καλή ομάδα, η βαθμολογική του θέση δεν ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές του δυνατότητες και ο αγώνας μέσα στην έδρα του θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε και θα πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».


ΠΗΓΗ: METROSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου