Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΟ Ξυλούπολης-Δόξα Πενταλόφου 0-1


Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Ξυλούπολη η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε την τοπική ομάδα του ΠΑΟΞ με το φτωχό σκορ 0-1. Ένα παιχνίδι όπου οι Πενταλοφίτες ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας παράλληλα και κάποιες κλασσικές ευκαιρίες για να οριστικοποιήσουν την νίκη πολύ πιο νωρίς και με μεγαλύτερο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 11ο λεπτό, σουτ του Παρούση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πήκιου. Στο 27' εκτέλεση κόρνερ από τον Παρούση και κεφαλιά του έμπειρου Γιάννη Σαπάνη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι εν συνεχεία πάνω στον Πήκιο, καταλήγοντας σε εν τέλει σε κόρνερ. Στο 29' δυνατό σουτ του Κόλκου από τα αριστερά κι από ευνοϊκή θέση, ο Καράμπελας απέκρουσε με τα πόδια ενστικτωδώς. Στο 32' νέο σουτ από τον Κόλκο, ο Καράμπελας είπε και πάλι "όχι". Δύο λεπτά αργότερα (34') ο Τζιώλης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα στρώθηκε στον Σερέτη και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 για την Δόξα Πενταλόφου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 42' ο Ακασίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Κόλκος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Καράμπελα. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52ο λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε η Δόξα, όταν ο Αγγελίδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Πήκιος απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και στην επαναφορά νέο δυνατό σουτ του Τζιώλη, ο Πήκιος απέκρουσε εκ νέου δύσκολα σε κόρνερ. Στο 65' εκτέλεση φάουλ του Κόλκου άουτ. Στο 71' δυνατό σουτ του Παρούση εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πήκιου. Στο 76' δυνατό σουτ του Σουχασβίλι, ο Πήκιος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα. Στο 82' σουτ του Πότσι εκτός περιοχής, ο Πήκιος μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 5-12-2021 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο της Χαλκηδόνας.

Το φύλλο αγώνος:
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σερέτης (34')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σαπάνης (27'), Παρούσης (71')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπούτσικος Α. (Φράγιος Α. - Μαρμαρίδης Α.)
ΠΑΟ Ξυλούπολης (Ορέστης Αριστάδης): Πήκιος, Τσαλουκίδης (46' Κεραμιδόπουλος), Δουλγερίδης, Μυλωνάς, Σίμος (84' Πεϊκίδης Δ.), Δημητρακόπουλος Οδ. (71' Αϊβάζογλου), Ακασίδης, Κουλιανός, Αντωνιάδης (71' Κοντσές), Κόλκος, Τσισμαλίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Σκέμπης (46' Νικολαΐδης/ 53' Σουχασβίλι), Σαπάνης, Τσιφούτης, Τζιώλης (67' Πότσι), Γιαννακάκης, Σερέτης, Παρούσης, Αγγελίδης (53' Τσιτλαχίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου