Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Γ.Σ. Ηλιούπολης 4-1



Επιτέλους νίκη για την Δόξα Πενταλόφου, η οποία μετά από αρκετό καιρό, κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας σχετικά εύκολα του ουραγού ΓΣ Ηλιούπολης με το εμφατικό σκορ 4-1. Στο πρώτο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων καθώς η Δόξα απειλούσε συνεχώς τα καρέ του Αθανασούδη. Στο 8ο λεπτό του αγώνα κεφαλιά του Αραμπατζούδη, η μπάλα μόλις άουτ. Στο 13' ο Τσιφούτης έπιασε δυνατό γεμάτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασούδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στα καπάκια (14') δυνατό σουτ του Αγγελή εντός περιοχής, ο Αθανασούδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα. Στο 16' σουτ του Καφαλίδη, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ψάρια. Δύο λεπτά αργότερα (18') σουτ του Άλντι Κοπάτσι, η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Ηλιούπολης. Στο 29' η Δόξα διπλασίασε τα τέρματα της, όταν ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Μανίκος με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος (43'), ο Άλεξ Κοπάτσι με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μετά από συρτή σέντρα του Δαλκίδη. Σκορ ημιχρόνου 3-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους Πενταλοφίτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ. Στο 48' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Αραμπατζούδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Άλεξ Κοπάτσι με τον δεύτερο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Αθανασούδη να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 55ο λεπτό μετά από μεγάλη μπαλιά ξανά του Αραμπατζούδη, ο Άλντι Κοπάτσι βρέθηκε τετ α τετ με τον Αθανασούδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της Δόξας. Στο 59' εκτέλεση κόρνερ του Άλντι Κοπάτσι και κεφαλιά του Αραμπατζούδη, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αθανασούδη. Στο 61' η Ηλιούπολη κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Γραμματόγλου να βγάζει συρτή σέντρα από αριστερά και τον επερχόμενο Καρατζά με ωραίο πλασέ να κάνει το 4-1. Στο 68' ο Αγγέλης έβγαλε κάθετη πάσα στον Μανίκο, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασούδη. Στο 85' τελευταία καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ένα σουτ του Αβράμη από τα δεξιά, ο Ψάριας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 4-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Γέφυρας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12-2-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιφούτης (13'), Μανίκος (29'), Κοπάτσι Άλεξ (43'), Κοπάτσι Άλντι (55'), Καρατζάς (61')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστάνας (Ουζούνογλου - Ζουρτουμίδης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ψάριας, Δαλκίδης (86' Σαρίκης), Τζιώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ (75' Γιόφκας), Αγγελής, Μανίκος, Αραμπατζούδης (65' Πασχαλίδης Χ.), Κοπάτσι Άλντι (83' Αλεξανδρίδης Ε.).
Γ.Σ. Ηλιούπολης (Χρήστος Ζίφκας): Αθανασούδης, Καλαμπόκης (72' Κιθαρίδης), Πίκιος, Μαρμαρίδης Γ., Καραγκούνης, Αλεξανδρίδης Β. (69' Γασλής), Θεοδοσίου, Λαδέας (60' Αβράμης), Καφαλίδης, Γραμματόγλου, Καρατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου