Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Αστραπή Δενδροποτάμου-Δόξα Πενταλόφου 0-2



Επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Δόξα Πενταλόφου καθώς νίκησε στο γήπεδο της Μενεμένης την τοπική Αστραπή Δενδροποτάμου με σκορ 0-2. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα απείλησε πρώτη στο 4ο λεπτό όταν ο Μανίκος έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 6' απάντηση της Αστραπής με σουτ του Μπατιά, ο Ψάριας απέκρουσε ενστικτωδώς. Δύο λεπτά αργότερα (8') ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Τσιφούτης πήδηξε ψηλότερα και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 11' σουτ του Πελλούμι, ο Ψάριας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 13' δυνατό καλό σουτ του Μπατιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Δύο λεπτά μετά (15') ο Ψάριας έκανε άλλη μία εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το 0, σε δυνατό σουτ του Μπουτακίδη. Στο 23' σουτ του Πουμπουρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα άουτ. Στο 31' ο Μίλτος Σαπάνης έβγαλε μεγάλη μπαλιά προς τον Άλεξ Κοπάτσι, ο επιθετικός της Δόξας έκανε το πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Ξανθόπουλος κατάφερε να αποσοβήσει την κίνδυνο από την εστία του. Στο 43' σουτ από τα αριστερά του Πελλούμι, ο Ψάριας απέκρουσε σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα στο 44', όταν ο Αγγελής βγήκε μόνος τετ α τετ από τα δεξιά, έπιασε ωραίο πλασέ το οποίο όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά κι από τις δύο ομάδες μετά και την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από τους φιλοξενούμενους. Στο 55' ο Γιώργος Μανίκος έπιασε ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα όμως χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (56') ο Άλεξ Κοπάτσι βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση από την δεξιά πλευρά, ο Ξανθόπουλος έκανε λανθασμένη έξοδο, με τον επιθετικό της Δόξας να κάνει μία φανταστική λόμπα από δύσκολη θέση και την μπάλα να καταλήγει μέσα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Ξανθόπουλου για το 0-2. Έπειτα το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο με την Αστραπή να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας με γεμίσματα κυρίως να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά η αμυντική γραμμή της Δόξας με τον Κώστα Σκέμπη και τον Μίλτο Σαπάνη δεν άφησε να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16-10-2018 από την ΕΠΣΜ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ:
Η Δόξα Πενταλόφου ευχαριστεί τον Πρόεδρο και την ομάδα της Αστραπής Δενδροποτάμου για την άψογη φιλοξενία στον σημερινό αγώνα και υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου!

Το φύλλο αγώνος:
ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιφούτης (8'), Άλεξ Κοπάτσι (56')
ΔΟΚΑΡΙ: Μανίκος (55')  
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νικολής (Μπότος - Πασιάμης)
Αστραπή Δενδροποτάμου (Ευτύχιος Καραϊσαρίδης): Ξανθόπουλος Γ, Βασιλείου Β., Ξανθόπουλος Ι. (33' Νουρεντίνι), Γκιτάκης, Κοσμίδης, Σάλκο (73' Χασάν), Πελλούμι, Μπουτακίδης, Μπατιάς Μ., Χατζηβασιλειάδης (73' Νατσαρίδης), Σαλπιγγίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Δαλκίδης (50' Γιόφκας), Μενεξές, Σκέμπης, Σαπάνης Μ., Αγγελής, Άλεξ Κοπάτσι, Πουμπουρίδης (89' Σίμος), Μανίκος (72' Αλεξανδρίδης), Άλντι Κοπάτσι, Τσιφούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου