Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης 2-0



Την δεύτερη φιλική νίκη πραγματοποίησε σήμερα (12-8-17) η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε και τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης με σκορ 2-0. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν ο Παροτσίδης με προβολή έκανε το 1-0 στο 26' ενώ το 2-0 έγινε στο 43' όταν ο Μίλτος Σαπάνης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον επερχόμενο Γιόφκα να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θερμαϊκού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, παρ' όλα αυτά η Δόξα έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαραμουρλή και τον Τζιώλη για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ άλλα χωρίς αποτέλεσμα. Επόμενο φιλικό για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου την Πέμπτη 17-8-2017 και ώρα 18:00 μ.μ., αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Ηλία Βελώνη.

Η αρχική σύνθεση της Δόξας Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Μενεξές, Σαραμουρλής, Σαπάνης Μ., Τσιφούτης Αθ., Παροτσίδης, Πρωτόγερος, Γιόφκας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Πένου, Σίμος, Τζιώλης, Λέββας, Τάκης, Γρούτκας, Πουμπουρίδης, Κύρου, Δούμπαλας Ζ. και Δούμπαλας Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου