Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου 1-1



Τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά από κακή εμφάνιση, "πήρε" στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Δόξα Πενταλόφου απέναντι στη πολύ καλή ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια στην αμυντική γραμμή της Δόξας, ο Δήμας βρέθηκε απέναντι στον Ψάρια και με πλασέ έκανε το 0-1 για το Καλοχώρι. Μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Καλοχωρίου έχασε ο Ιβανάϊ στο 33', όταν το σουτ που επιχείρησε, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Από το 35' μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα πίεσε αρκετά για την επίτευξη ενός τέρματος αλλά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-1 υπέρ του Μέγα Αλέξανδρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάτι ιδιαίτερο, με το Καλοχώρι να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 75'. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Δόξα προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις στα καρέ του Πρίνη, όμως ο διαιτητής της συνάντησης κ.Βέρρος που ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα, δεν άφησε να ολοκληρωθεί καμία προσπάθεια της, σφυρίζοντας εντελώς ανύπαρκτα φάουλ και οφσάιντ, κάτι το οποίο έφερε αρκετό εκνευρισμό στους παίκτες της Δόξας. Φτάνουμε στο 93ο λεπτό κι ενώ όλοι πίστευαν ότι η νίκη του Καλοχωρίου ήταν δεδομένη, ο 16χρονος αμυντικός της Δόξας Σκέμπης με πολύ δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, ισοφάρισε το παιχνίδι για την Δόξα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Όπως είχαμε πει και πριν η διαιτησία της συνάντησης ήταν άκρως απαράδεκτη με αρκετά λάθη κυρίως σε βάρος της Δόξας Πενταλόφου. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον πολύ δυνατό Μακεδονικό Γέφυρας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 18/10/2016 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Δήμας (6'), Σκέμπης (90'+3')
ΔΟΚΑΡΙ: Ιβανάϊ (33')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βέρρος (Ουζούνογλου-Νταρής)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σαπάνης Ι., Τσιφούτης Αθ., Μάσκας (70' Σκέμπης), Φούκας, Σταματάκης, Κόζαρης (70' Τάκης), Σαπάνης Μ., Παροτσίδης (58' Πουμπουρίδης).
Μ.Αλεξ. Καλοχωρίου (Γιάννης Κατσαρός): Πρίνης, Χατζησάββας, Καρατζίδης, Πόπτσης, Αραμπατζής, Κασκάνης, Δήμας (82' Λαδάς), Hysa, Κοντογιώργης, Ιβανάϊ (88' Κούρτογλου), Τσούλε (75' Γεραλάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου