Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-ΠΑΟ Κουφαλίων 2-1



Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α1, τον ΠΑΟ Κουφαλίων με τελικό σκορ 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Κουφαλίων ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστή κυρίως τον Χρήστο Μαντζιούνη. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε αλλαγή σκηνικού με την Δόξα να είναι αυτή κυρίαρχη στο ματς και τον ΠΑΟ Κουφαλίων να μην μπορεί να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία για κάποιο τέρμα. Μόλις στο 47' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάσκα, ο Γιάννης Σαπάνης με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά τη Δόξα στο σκορ 1-0. Σωρεία ευκαιριών για την Δόξα να πετύχει κι άλλο τέρμα με πρωταγωνιστές τους Γιόφκα και Φούκα. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε για την Δόξα στο 81ο λεπτό, όταν και πάλι από σέντρα του Νίκου Μάσκα, ο Γιάννης Σαπάνης με κεφαλιά έκανε το 2-0, διασφαλίζοντας έτσι τη νίκη για την Δόξα. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ Κουφαλίων ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Χρήστου Μαντζιούνη. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αία Ευόσμου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/9/2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο του Ευόσμου (ΠΛΑΣΤΙΚΟ).

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σαπάνης Ι. (47', 81') - Μαντζιούνης (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βουρνέλης Μ. (Στάγκος-Τυριακίδης)
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Σκέμπης, Τσιφούτης Χ. (46' Τζιώλης, 90' Πρωτόγερος), Σαπάνης Ι., Μάσκας, Τσιφούτης Αθ., Σαρίκης, Σταματάκης, Φούκας (90' Μενεξές), Κόζαρης, Γιόφκας.
ΠΑΟ Κουφαλίων (Ανέστης Τσιτενίδης): Κύρου, Χαραλαμπίδης (68' Χωραφάς), Καζανάς, Χαριζάνης, Λιώντας, Τσακίρης, Χατζηλασκαράκης (60' Σίνης), Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Παπατζίκος, Θωμαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου