Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Α' ΦΑΣΗ PLAY OFF: Θερμαϊκός Θέρμης-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 1-0



Σπουδαία νίκη για τον Θερμαϊκό Θέρμης καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 1-0. Αρχικά οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο καθώς ο Παπαναστασίου στο 37' άφησε την ομάδα του με δέκα ενώ ο Βασιλειάδης για τους φιλοξενούμενους στο 90' αντίκρισε κι αυτός την κόκκινη κάρτα. 
Τελικά, ο Σαράφογλου ήταν αυτός που νίκησε τον Μαλαμή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης. Πλεόν, οι γηπεδούχοι στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι όπου είναι αυτό με την Καρδία στο γήπεδο του Ρυσίου με τις δύο ομάδες να δίνουν την μάχη τους για ένα προνομιούχο εισιτήριο εισόδου στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Αποβολή: Παπαναστασίου (37'), Βασιλειάδης (90').
Σκόρερ: Σαράφογλου (70').
Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Μερκενίδης Α. - Σιανίδης).
ΘΕΡΜΗ (Γιότκος): Παλαβράκης, Παπαδόπουλος, Τρόκας, Κολώνης, Φάκκας, Παπαναστασίου, Σιαντρόπουλος (64' λ.τ Μαυρομάτης), Τσόχας (85' Καραπατσακίδης), Παπαγαθονίκου (63' Κόλκος), Σαράφογλου, Φοινικόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αμανατίδης): Μαλαμής, Τροκάνας, Βασιλειάδης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Αμαρίλντο, Γιαβούρογλου (67' Σαλούκας), Νταντάμης, Γιουκούδης, Χατζηβλασίου (67' Αλεξόπουλος), Πανιτσίδης.
ΠΗΓΗ: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου