Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΟ Κουφαλίων-Δόξα Πενταλόφου 3-1



Την ήττα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι στα Κουφάλια η Δόξα Πενταλόφου από την τοπική ομάδα με σκορ 3-1. Ένα παιχνίδι το οποίο δεν φαινόταν ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη καθώς και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά μέσα σε δύο λεπτά από το πουθενά η Δόξα βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0. Αρχικά το 1-0 έκανε με κεφαλιά ο Γκέρτσος στο 34' και το 2-0 με δυνατό σουτ ο Καφετζής στο 36'. Σκορ ημιχρόνου 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ανέβασε την απόδοση της χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 54', όταν ο Μενεξές έβγαλε κάθετη πάσα στον Σαραμουρλή, με τον δεύτερο να βρίσκεται μόνος του απέναντι στον Σαρηγιαννίδη αλλά να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Κουφαλίων. Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασε και πάλι η Δόξα στο 61', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενεξέ, δημιουργήθηκε σύγχυση στην εστία των Κουφαλίων κι απ'το μισό μέτρο οι παίκτες της Δόξας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τελικά ο Σαρηγιαννίδης. Τρίτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μενεξές εκτέλεσε ξανά κόρνερ για την Δόξα, με τον Λιθοξόπουλο να πιάνει τη κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από την εστία των Κουφαλίων. Ότι δεν κατάφερε η Δόξα, το κατάφερε ο ΠΑΟ Κουφαλίων στο 77', όταν ο Χατζηαποστόλου (πρώην παίκτης της Δόξας 2014-15) από ευνοϊκή θέση έπιασε πολύ δυνατό σουτ και σκόραρε για την ομάδα του γράφοντας το 3-0. Η Δόξα κατάφερε να πάρει αυτό που της άξιζε δηλαδή ένα γκολ και στο 86' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μάσκας μείωσε σε 3-1 για την Δόξα. Αυτό ήταν και το 10ο γκολ για την Δόξα την φετινή αγωνιστική περίοδο. Άριστη η διαιτησία του κ.Τσιαουσίδη και των βοηθών του. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Φοίνικα Πολίχνης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 9-2-2016 από την ΕΠΣΜ.

Η σύνθεση της Δόξας:
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Μάσκας, Σαπάνης, Λιθοξόπουλος, Πουμπουρίδης (46' Μενεξές), Σαραμουρλής, Γιόφκας (72' Σαρίκης), Βασιλειάδης (58' Τάκης), Τσιφούτης Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου