Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μακεδονικός-Δόξα Πενταλόφου 3-0



Την ήττα από τον Μακεδονικό γνώρισε χθες η Δόξα Πενταλόφου, με σκορ 3-0. Αν και η Δόξα μέχρι το 86ο λεπτό κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Μακεδονικός κατάφερε στα τελευταία πέντε λεπτά να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη και τους 3 βαθμούς. Σκόρερ του Μακεδονικού ήταν ο Κουτίνης στο 86', ο Παπαποστόλου στο 89' και ο Γαρύφαλλος στο 93'. Χαμένο πέναλτι έχασε ο Παπαποστόλου για τον Μακεδονικό στο 73'. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Τζιώλης για την Δόξα στο 87'. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Κυμίνων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Τρίτη 17-11-2015 από την ΕΠΣΜ.

Διαιτησία: Τσαουσίδης (Αποστόλου - Στεφανίδης).
Μακεδονικός (Γιώργος Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπασκάκης, Αβαλιάν, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Λυκίδης (57' Πεχλιβανίδης), Κρυστάλλης (69' Μακρής), Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Πουρσανίδης (77' Παππάς), Παπαποστόλου.
Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης): Πένου, Τζιώλης, Λιθοξόπουλος, Καρκάρης, Καραφυλλίδης, Σεΐζης, Πουμπουρίδης (39' Κύρου/ 79' Σημαιοφορίδης), Κοπαλίδης, Τσιφούτης Αθ., Μάσκας, Γιόφκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου