Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 0-0



Άδικο μπορεί να χαρακτηρισθεί το αποτέλεσμα για την Δόξα Πενταλόφου, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.Η Δόξα μπήκε δυναμικότερα στο παιχνίδι από τον Οικονόμο, χάνοντας έτσι ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, κάτι το οποίο δεν έγινε.Κλασσικότατη ευκαιρία για γκολ έχασε ο Μίλτος Σαπάνης στο 33' για να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο αουτ από την εστία του Γούπου.Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λίγο στο παιχνίδι, με την καλύτερη ευκαιρία αυτή τη φορά να την χάνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο 62' με τον Χάμο, μετά από μία τραγική έξοδο του τερματοφύλακα της Δόξας Καστανίδη.Η Δόξα προσπαθούσε να απειλήσει με στημένες φάσεις αλλά ο τερματοφύλακας του Οικονόμου έκανε τις κατάλληλες επεμβάσεις όπου χρειαζόταν.Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Σαπάνης Ι., Ταιρής, Σαπάνης Μ., Σαραμουρλής (57΄ Τούσιας), Σταμπουλής (80΄ Φλαρούτζος), Νάσης, Δαλκίδης (64΄ Βακουφάρης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Κουρδής, Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Τόλιος (64΄ Παναγιώτου), Σκλάβος, Γκουντρουμπής, (90΄ Ματούλας), Χάμος, Πρικάκης (46΄ λ.τ. Κουλτσιάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου