Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ


ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00 ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:


Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ προέρχεται από τη συγχώνευση δύο ομάδων της πόλης της Καστοριάς,της Ορεστίδας και του Τσαρδαϊκού,που πραγματοποιήθηκε το 1985.
Από τότε και έως το 1993 το ανδρικό τμήμα πήρε μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα της Γ’,Β’ και Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,λειτουργώντας παράλληλα και παιδικό τμήμα,καθώς επίσης και τμήμα μπάσκετ ανδρών και γυναικών.Από το έτος ίδρυσης και συγχώνευσης (1985) ο σύλλογος συμμετείχε στην Α’ κατηγορία για δύο χρόνια και το 1987 υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία.Την επόμενη,ωστόσο,αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Κάστωρ στέφεται πρωταθλητής κατακτώντας τον πρώτο επίσημο τίτλο του και επιστρέφει στην Α’ κατηγορία,στην οποία όμως έπειτα από δύο χρόνια υποβιβάζεται και πάλι στη Β’ κατηγορία.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ:

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΛΟΗΣ (700 ΘΕΣΕΙΣ):
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:EΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου