Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τα παράξενα της Γ’ Εθνικής



Η Γ’ Εθνική εγκαινιάστηκε φέτος σαν μια νέα εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, αναβαθμισμένη και με συμμετοχές ομάδων έκπληξη, ωστόσο τα ευτράπελα δεν έλειψαν που την κάνουν… αξιαγάπητη και μοναδική. Το onsports συγκέντρωσε τις δέκα πιο περίεργες ιστορίες που σημειώθηκαν στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως τα καλύτερα συμβαίνουν σε αυτή την κατηγορία.


Αναβολές αγώνων και άσκοπα ταξίδια
Λίγο μετά την έναρξη της σεζόν ξεκίνησε το πρόβλημα με την αδειοδότηση των γηπέδων, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλές αναβολές. Μια από αυτές θα μείνει αξέχαστη στον Πανναξιακό, καθώς ενημερώθηκε πως το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας δεν θα διεξαχθεί την ώρα που η αποστολή βρισκόταν εν πλω για τον Πειραιά. Έτσι, οι Ναξιώτες έφτασαν στο λιμάνι, ήπιαν έναν καφέ και πήραν το επόμενο πλοίο για το νησί τους…

Ο… ιπτάμενος κάδος
Η διαιτησία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο σε αυτή την κατηγορία, αλλά στο παιχνίδι Μακεδονικός-Μουδανιά (1-1), οι οπαδοί των γηπεδούχων, έξαλλοι με τις υποδείξεις του βοηθού, πέταξαν εναντίον του κάδο απορριμμάτων (!). Τον πήραν από το κυλικείο του γηπέδου και τον εκτόξευσαν προς τον βοηθό, αλλά δεν τον πέτυχαν.

Φανέλες με… ταινία
Για να έχει χορηγό φανέλας μια ομάδα, πρέπει να πάρει έγκριση από την ΕΠΟ. Και στον Όλυμπο Κέρκυρας δέχτηκαν την χορηγία γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών, στέλνοντας σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία, χωρίς όμως να λάβουν απάντηση. Και ο διαιτητής του αγώνα με την Καστοριά, δεν δέχτηκε να φαίνεται ο χορηγός. Επειδή όμως η αποστολή δεν είχε άλλες εμφανίσεις μαζί, τοποθετήθηκε… ταινία, για να μη φαίνεται ο χορηγός!

Η ανάκληση μιας αποβολής
Στο παιχνίδι του Ερμή Ζωνιανών με τον Ηρόδοτο, πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Κυρίτσης από τα Δωδεκάνησα. Στο 68’ λοιπόν έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αλέξανδρο Βελέτη του Ηροδότου και στη συνέχεια του έβγαλε κόκκινη, υποστηρίζοντας ότι ήταν η δεύτερη στο παιχνίδι για τον παίκτη του Ηροδότου. Ο Βελέτης και οι συμπαίκτες του διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι δεν είχε δεχτεί άλλη κάρτα, αλλά ο διαιτητής ήταν αμετάπειστος. Ετσι, ο παίκτης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Μετά από λίγο, ο βοηθός ενημέρωσε τον Κυρίτση ότι έχει γίνει λάθος, καθώς η πρώτη κίτρινη κάρτα δεν ήταν στο Νο 3 του Ηροδότου αλλά στο Νο 3 των Ζωνιανών. Και τότε ο διαιτητής έστειλε ανθρώπους της ομάδας να φωνάξουν τον Βελέτη από τα αποδυτήρια, για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, όπως και έγινε.

Τα εξαφανισμένα δελτία
Θύμα της διοικητικής αναταραχής έπεσαν οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα, καθώς στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, δεν υπήρχαν πουθενά τα δελτία τους. Η απερχόμενη διοίκηση δήλωνε άγνοια για το που βρίσκονται, ενώ αυτοί που ανέλαβαν δεν τα έβρισκε πουθενά. Έτσι η ομάδα της Καισαριανής έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι και κινδυνεύει με… καμπάνα αφαίρεσης βαθμών.

Χόρτασαν γκολ και μπιφτέκια
Στον αγώνα του Κάστορα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, το γήπεδο πλημμύρισε από μυρωδιές και… μπιφτέκια, καθώς την ώρα του παιχνιδιού, ο διάσημος σεφ Βασίλης Καλλίδης για τις ανάγκες της τηλεοπτικής του εκπομπής έψηνε και μοίραζε μπιφτέκια και τα μοίραζε στους θεατές! Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να… ξεμυαλιστούν και να γνωρίσουν την ήττα με 4-0. Αλλά όσοι πήγαν στο γήπεδο, έφυγαν… χορτάτοι.

Κόκκινη πριν καν μπει στο ματς
Αποβλήθηκε χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό ο Νικομανώλης Νύκταρης του ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς ο διαιτητής τον απέβαλλε την ώρα που ετοιμαζόταν να περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Κάτι που είπε ο παίκτης εκνεύρισε τον ρέφερι που του έδειξε την κόκκινη κάρτα πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Μα που είναι η σφυρίχτρα…
Πολλές φορές ο διαιτητής δεν καταλογίζει ένα πέναλτι γιατί έχει διαφορετική άποψη, αλλά στο ματς Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Μουδανιά, έγινε κάτι πρωτοφανές. Την ώρα που παίκτης των γηπεδούχων ανέτρεπε καθαρά επιτιθέμενο των Μουδανιών, ο ρέφερι Κουκούλης (Μακεδονίας) είχε αλλού την προσοχή του, καθώς του είχε πέσει η σφυρίχτρα και την έψαχνε!

Έρανος για τους παίκτες
Δύσκολη περίοδο διανύει το Αιγάλεω, με τους οπαδούς να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσπαθούν να ενισχύσουν την προσπάθεια. Στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών, οι οπαδοί του Σίτι έκαναν έρανο στην εξέδρα για να μαζέψουν χρήματα, τα οποία στη συνέχεια έδωσαν στους παίκτες, αλλά και για την κάλυψη παγίων εξόδων του συλλόγου.

Το ρεκόρ της Κύμης
Από την 1η Μαΐου είχε να δεχτεί γκολ η άμυνα της Κύμης σε επίσημο παιχνίδι και το δέχτηκε από τη Χαλκίδα στην 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Μεσολάβησαν 6 παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου, δυο ματς Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και τελικά στο 19ο παιχνίδι δέχτηκε γκολ, το οποίο όμως δεν της στοίχισε βαθμολογικά, γιατί επικράτησε 2-1. Πάντως η Κύμη έχει μακράν την καλύτερη άμυνα όχι μόνο στη Γ’ Εθνική, αλλά σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες στη χώρα μας…

ΠΗΓΗ:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου