Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε σήμερα το απόγευμα στις Συκιές η Δόξα Πενταλόφου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την δυνατή ομάδα της ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη με σκορ 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο λεπτό δυνατό σουτ του Κιτσούκη άουτ. Στο 21' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Αραμπατζούδη, ο Αγγελής έπιασε καρφωτή κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αιγίδη. Στο 30' δυνατό σουτ του Τσιφούτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αιγίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στα καπάκια (31') η Καλλιθέα πήρε "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Θεοδοσίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα από τις πολλές κόντρες βρέθηκε στον Γκροπάϊ Α., ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά νίκησε τον Ξανθόπουλο, κάνοντας έτσι το 1-0. Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση, όταν στο 39' ο Αγγελής με ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αιγίδη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Στο 43' σουτ του Κιτσούκη από τα δεξιά, ο Αιγίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61', εκτέλεση φάουλ του Τζιώλη, ο Αγγελής πήρε τη κεφαλιά αλλά άουτ. Στο 75' δυνατό σουτ του Θεοδοσίου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ξανθόπουλου. Στο 77' ο Παρασκευόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Ξανθόπουλο, έπιασε "χλιαρό" πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να απομακρυνθεί πριν περάσει την τελική γραμμή από τον Σαρίκη. Στο 83' δυνατό ευθύβολο σουτ του Αγγελή εκτός περιοχής, ο Αιγίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (85') σουτ του Σαρίκη εκτός της μεγάλης περιοχής άουτ. Στο 87' μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα της Καλλιθέας, αρχικά με τον Βουτσκίδη να πιάνει δυνατό σουτ από δεξιά, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς και στη συνέχεια στη πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Θεοδοσίου που σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας για ακόμη μία φορά αποσόβησε τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 89' μακρινό σουτ του Ατέση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία της Καλλιθέας. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο την Δόξα Ρετζικίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2-10-2019 και ώρα 16:45 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Γκροπάϊ Α. (31'), Αγγελής (39')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαγγελής Π. (Μερκενίδης Α. - Χατζηβασιλείου Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σεμερτζής Σωτήριος
ΑΕ Καλλιθέας Π.Φ. (Νεόφυτος Ξανθόπουλος): Αιγίδης, Κοτσάκης, Μάλαμας, Παπαπετρίδης, Πεχλιβανίδης (74' Γκέλης), Γκροπάϊ Α., Άλλας (63' Σουφτάς), Βουτσκίδης (81' Κοπαΐδης), Παρασκευόπουλος, Θεοδοσίου, Χατζηγεωργιάδης (90' Φιλιππίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης (λ.τρ. 36' Τάκης), Κάνι, Κιτσούκης, Τσιφούτης (80' Παπαδημητρίου), Μάσκας, Αγγελής, Ρέκαλης (74' Ατέσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου